Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Prisniveau

Kr. 8.000

Hjemby

Varighed

45 min. - 90 min. - forløb over en periode (prisangivelsen svt. 90 min.)

Profil

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med værktøjerne selv på workshop-manér og rig på nye tanker og tiltag, som tjener dig i fremtiden.

DIT FORHOLD TIL PENGE

Ligesom du dyrker dine familiære relationer og dine venskaber, kan du ved at pleje dit personlige forhold til penge styrke din økonomi. Jeg kommer med eksempler på hvordan dine værdier har afgørende betydning for hvor mange penge du har til rådighed. Du får også, i et workshop format, mulighed for at kigge på hvordan du muligvis i dag, uden at vide af det, både spænder ben for dig selv og generaliserer dig væk fra at have flere penge imellem hænderne, også selvom det er dét du gentagne gange siger, er hvad du ønsker. Efter vores 1½ time sammen er du blevet rig på nye tanker omkring (dine) penge og inspireret til de første par skridt du umiddelbart herefter kan tage, som tjener dig og dine ønsker for fremtiden.
• Varighed: 90 min.
• Emne: Dit forhold til penge
• Du får: Inspiration, selvindsigt og værktøjer

Workshoppen kan efter aftale også afvikles som en mastermind over en periode for en udvalgt gruppe, med ønske om en dybere personlig vækst og øget økonomisk gevinst til følge.
Endvidere kan arrangeres, at deltagerne får et eksemplar af bogen, der er skrevet om processen.

Kontakt Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Kontakt Marlene Isabel Shirazi Rasmussen via formularen her, så vil Marlene Isabel Shirazi Rasmussen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.