Petro Mielczarek

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Petro Mielczarek

Prisniveau

Kr. 3.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

Skal gæsterne tryllebindes ud over det sædvanlige? Her finder du et sikkert indslag med grinegaranti? Fingerfærdighed, humor og tankelæsning er blot nogle af ingredienserne i Petro Mielczareks Trylleshow. Er der børn til stede vil de altid blive tilgodeset. Der medbringes et professionelt mikrofonanlæg, så lyden altid er perfekt. Mange års erfaring er jeres garanti for en god oplevelse. Petro Mielczareks tryllekarriere startede da han var 8 år.

Petro Mielczarek har bl.a. optrådt for:

Smuk Fest
Tivoli Friheden
Pilgrim
Dansk Salt
JYSK
Nordea
Tunø Festival
Merrild Kaffe
Mosstock Festival
Diabetes foreningen
Dansk Metal
Ældresagen
Århus Festuge
NNF
Arbejdernes Landsbank

Tryllekunstneren Petro Mielczarek sørger for at alle hygger sig. Han ankommer i god tid og medbringer en professionel trådløs mikrofon, så lyden er perfekt. Formålet er at skabe en magisk og uforglemmelig oplevelse. Efter showet er der måske tid til lidt walk-around-close up-trylleri, som foregår helt tæt på folk ved bordene. Tryllekunstneren går rundt og viser de rigtig seje tricks, mens der sker alt muligt andet. Kontakt mig og hør nærmere, hvad der passer til jer.

Musikafspiller

  1. 00:00 Tricks på fodboldbanen
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcENOIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--aa6b18bf9b7a271e231dfae621deb267f779458d/onlymp3.to%20-%20Tricks%20p%20fodboldbanen-ylsVmmUp7Es-192k-1687789649.mp3?5670779

Videoklip


Anmeldelser ( | af Petro Mielczarek: 4,8 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Super god oplevelse

Petro Mielczarek lavede trylleri til min søns konfirmation.
Vi var en mindre flok på godt 30 gæster fordelt aldersmæssigt fra 2-94 år, alle gæster virkede som om de hyggede sig undervejs, nogle er mere til ‘underholdning’ end andre, men selv de mere skeptiske morede sig 😉
Petro Mielczarek var både sjov og nærværende, og formåede at aflure de helt rigtige personer til ‘fokus’ i showet undervejs.
Bagefter kom en del gæster og snakkede meget begejstret om korttricks og trylleri. Det er helt sikkert noget som gæsterne vil huske i mange år.
Petro Mielczarek har også været hurtig til at svare på mine henvendelser undervejs i planlægningen, det var også rigtig rart!
Petro Mielczarek kan helt sikkert anbefales til hyggeligt og nærværende trylleri 🤩👍🏽

Anmeldt af Katie Olivia d. 14. maj 2022
5
1
5

Sød og sjov

Svarede hurtigt tilbage.
Meget imødekommende og tog sig godt af de der skulle se hans show.
Kom til aftalt tid.

Anmeldt af Bente Rytter d. 25. december 2021

Kontakt Petro Mielczarek

Kontakt Petro Mielczarek via formularen her, så vil Petro Mielczarek vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.