Find pianist til bryllup på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Pianist til bryllup, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen.dk er en bookingportal, der er blandt landets største og mest interessante, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Idéen bag denne bookingportal har været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så danskere der er på jagt efter helstøbt underholdning og musik kan lede efter det de søger ét sted og uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet den bookingportal der samler mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra dansere til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor mange spændende kategorier, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog med gode idéer til den næste fest eller event. Eventzonen har desuden et voksende community af personer, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Senere giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige profilside. Med videoer på din profil kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger god underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen