Rasmus Kjærgaard

Prisniveau

Kr. 2.500

Hjemby

Områder

Varighed

30 min. til 4 timer

Profil

Mangler du en hyggepianist til din fest?
Jeg er pianist, og jeg elsker at spille klaver. Jeg tilbyder at spille 1-4 timer efter dit behov. Jeg kan spille under middagen, til festsangen og til LIGE hvad I har brug for. Jeg spiller alt lige fra dinnerjazz/loungemusik til pop og gamle kendings. Mit repertoire og min erfaring spænder vidt og bredt! Kontakt mig gerne hvis du/i vil høre mere!

Læs mere...

Mere om Rasmus Kjærgaard

Jeg er meget erfaren som dinner/jazzmusiker/akkompagnatør, der er ikke den fest, reception eller morgensang jeg efterhånden ikke har spillet til.

Derudover har jeg medvirket i mange
Gospelworkshops/Gudstjenester som gospelpianist for firmaet OpenUp - så sjælen synger.

Jeg har et bredt repertoire med alt fra de ældre amerikanske jazz/musical sange til de nyere popsange. Mit repertoire indeholder også de gode gamle danske revymelodier, og meget, meget mere.

Jeg er også stor tilhænger af Højskolesangbogen.
Jeg har været med til at sætte nyt liv i gamle Grundtvig og Ingemanntekster med et projekt der hedder Popsalmer, hvor vi har taget de gamle tekster frem og givet dem liv ved at skrive nye melodier.

Jeg har et 10-mandsband. Der medvirker 6 blæsere, og 4 på rytmegruppe, som jeg leder og arrangerer for.

Derudover tilbyder jeg også privatundervisning i Klaver, guitar og bas.
Jeg har haft elever, på meget forskellige niveauer og aldre, sågar nogle der også har været ældre end mig.

Er du interesseret i at modtage klaver, guitar eller basundervisning? - så kontakt mig og du vil høre meget mere om min undervisning og mine mål som underviser for dig.

Kontakt Rasmus Kjærgaard

Kontakt Rasmus Kjærgaard via formularen her, så vil Rasmus Kjærgaard vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.