3-retters menu
Forret - vælg mellem:
Koldrøget laks m. friskost – urter - purløgsolie - sprød rug - ærteskud.
Pocheret lyssej - jordskokkecreme – syltet glaskål - muslingefløde - dildolie.
Carpaccio af røget dyrekølle - urtesalat – basilikumsmayo - ristede kerner - parmesanchips - olivenolie.
Hovedret - vælg mellem:
Urtemarineret kalvefilet - trøffelmarineret persillerod – svampepure - glaseret rødbede – peber glace - ”rösti” med timian & rosmarin.
Pocheret mørbrad af gris - crumble af flæskesvær, stegt blomkål, - dehydreret tomat & selleripure - pesto kartofler samt sauce på hvidvin tilsmagt rosmarin.
Braiseret Spidsbryst - ”tærte” med selleripure - syltede bøgehatte – dehydreret tomat - pommes Anna - trøffelglace.
Dessert - vælg mellem
Dyb chokoladebrownie - hvid chokoladeganache – råsyltet æble - passionssauce - mynte.
Vanilje Panna Cotta - saltkaramel – marinerede mørke bær - solbærcoulis - kandiseret havre.
Rabarbertrifli - kompot af rabarber - makron – vaniljeskum - brændt hvid chokolade – friske bær.
Fri øl, vand og vin i 7 timer
*Vinene er fra Sigurd Müller og er specialudvalgt til menuen.
Fri cocktailbar i 3,5 time m. bartendere - vælg 4 drinks & 4 Cocktails.
Kaffe & tebord med udvalg af lækre chokolader.
Inkl. et lokale, borddækning med hvid dug, pynt samt smilende serveringspersonale.
Dj’en spiller op til dans fra kl. 21.30-1.00
Velkomstdrink - et glas
Tillæg sharing food forret:
Røget laks med urtecreme, ærteskud & Tuille
And med sennepscreme, saltede mandler & mizuna
Grillet kylling med aioli & bagt tomat
Røget gris med peberrodscreme, syltede beder, karse og sprøde svær
Tillæg oksemørbrad til hovedret
Cognac & Baileys til kaffen
Snacks efter maden - chips & nødder
Ekstra time inkl. bar og musik
Natmad
Pølsebord med danske specialiteter
- Pølsebord med italienske & spanske specialiteter
- Trekant sandwich med forskelligt fyld
- Wrap med fyld af kylling & cæsardressing
- Mini Burgers med Rilette af gris tilsmagt timian