Tyroler menu
Hovedret
Klassisk wienerschnitzel af kalv eller gris
Små stegte kartofler fra den nordjyske vildmose med grønne urter lune grønne ærter, frisk peberrod, citron, kapers og benfri modnede sild Smørsauce og aromatisk kalvesky.
Dessert
Klassisk ‘apfelstrudel’ med kanel, rosiner, mandler og hjemmelavet vaniljecreme.
Fri øl, vand og vin i 7 timer
*Vinene er fra Sigurd Müller og er specialudvalgt til menuen.
Kaffe- & tebord.
Inkl. et lokale, borddækning med blå & hvid ternede duge, Oktoberfest pynt samt smilende serveringspersonale.
Inkl. afrydning, oprydning, rengøring.
DJ fra kl. 21.30-1.00
Snacks efter maden - chips & nødder
Ekstra time inkl. bar og musik
Natmad
- Pølsebord med danske specialiteter
- Pølsebord med italienske & spanske specialiteter
- Trekant sandwich med forskelligt fyld
- Wrap med fyld af kylling & cæsardressing
- Mini Burgers med Rilette af gris tilsmagt timian