9-retters sharing food menu
Koldrøget laks - friskost – sprød rug.
Hønsesalat - dijon – asparges.
Sprængt svinemørbrad - sprøde flæskesvær & purløgsemulsion.
Grillede rødder - pesto.
Mini Burger - unghane – rosmarin - aioli.
Braiseret svineryg - krydret BBQ-sauce.
”Rösti” - kartoffel, timian & rosmarin.
Chokoladebrownie - hindbærskum – marinerede bær.
Gammelknas ost - saltmandler & store oliven
Fri øl, vand og vin i 7 timer
*Vinene er fra Sigurd Müller og er specialudvalgt til menuen.
Ink. opsætning, nedtagning & afhentning af luksustelt tilsvarende antal gæster
Inkl. borddækning med hvid dug, pynt samt smilende serveringspersonale.
Inkl. afrydning, nulstilling, rengøring.
Velkomstdrink - et glas Cava
Tillæg 3 ekstra retter:
Carpaccio af dyrekølle - urtesalat & ristede kerner.
Rosa andebryst - urteemulsion & kimchisesam.
Rabarberkompot - vaniljeskum - mynte.
Cognac & Baileys til kaffen
Snacks efter maden - chips & nødder
Ekstra time inkl. bar og musik
Natmad
-Pølsebord med danske specialiteter
- Pølsebord med italienske & spanske specialiteter
- Trekant sandwich med forskelligt fyld
- Wrap med fyld af kylling & cæsardressing
- Mini Burgers med Rilette af gris tilsmagt timian