Indtjekning på værelser delt dobbeltværelse kl. 14.
Kaffe & te og klassisk dansk æblekage med makroner og flødeskum i de hyggelige stuer.
Buffet - eksempelvis
Hjemmelavet stegt sild m/peberrod og kapers.
Fiske rillette m/rejer og grøn mayo.
Peber bagt laks m/ salater og dild dressing.
Friteret fiske filet m/ Remo og citron.
Lun leverpostej m/bacon og svampe.
Tarteletter m/høns i asparges.
Frikadeller m/rødkål.
Langtidsbagt ung grisebryst m/ gratin kartoffel.
Rosa stegt dansk kalv m/ sauté.
Oste udvalg m/ oliven og brød.
Bailey Panna Cotta m/ syltede bær.
*Menuen opdateres løbende efter sæson
Hot shot duo spiller op til dans fra kl. 21-01
Natmad “fra buffet”
Klassisk dansk pølsebord m/ lun leverpostej med bacon og svampe.
Kogt skinke med italiensk salat.
Rullepølse med løg og sky.
Spegepølse med remoulade og ristede løg.
Røget Westphaler skinke med asparges.
Hertil rugbrød og boller.
Inkl. lækker morgenmadsbuffet
*Opholdet tilbydes på følgende datoer: 28/9, 26/10 samt 2/11.
*Der kan forekomme tillæg på udvalgte værelser ved evt. opgraderinger til suiter mm.
Tillæg ved enkeltværelse
Tillæg for ekstra opredning på værelset – inkl. morgenmad (3. og 4. person)
Tillæg ekstra døgn inkl. 2-retters lækker menu efter køkkenchefens valg, overnatning og morgenmad
Minigolf