Kolde bobler til velkomst.
4 retters menu
Eksempel:
Forret 1: Ceviche på laks - ærtecreme - vinaigrette på lime,m honning, koriander, chili, skalotteløg - syltet blegselleri.
Forret 2: Rørt oksetatar - urteemulsion - saltede hasselnødder - sennepskorn - rugchips.
Mellemret 1: Håndpillede rejer vendt i æble, purløg og citron - luftigt urtebrød stegt i purløgsolie - syltede rødløg - urter.
Mellemret 2: Lufttørret og rødvinsmarineret Bresaola - syltede svampe - rå svampe - svampepure - luftigt urtebrød stegt i purløgsolie - syltede rødløg.
Hovedret: Langtidsstegt græsfordret okse fra Uruguay vendt i kroens peberrup – pure - sæsonens grønt - urtekartofler - cremet æble & pebersauce.
Osteanretning: 3 slags oste - surt - sødt - sprødt - salt.
Dessert 1: Kraftig cremet chokoladekage med pekannødder og karamel - bærcoulis - knas på frysetørret hindbær og yogurtpulver.
Dessert 2: Luftig hvid chokolademousse - lemoncurd - pistacie krokant med yoghurtpulver - skovbærkompot.
Champagne i stedet for Cava til velkomst
1 ret mere med tilhørende vin
Hovedret upgrade til oksemørbrad
Hovedret serveret 2. gang
Nattetillæg (efter kl. 3.00) pr. påbegyndt time
Nattetillæg (efter kl. 3.00) pr. resterende gæst
Upgrade til cocktailbar i 3 timer med shaked cocktails
Fakler fra kl. 22.00