Hovedret buffet
Det lune:
Langtidsstegt mør okse - stegt over 16 timer med brunet smør & timian.
Grillede unghane bryster vendt i peberfrugts pesto.
Øl glaseret spoleben braiseret med rosmarin .
Let røget bearnaise. .
Det kolde::
Maltbrød serveret med smør.
Let røget lakserilette - urter - friskost - kapers.
Spidskålssalat – senneps & honning vinaigrette – sure æbler – syltede rødløg – granatæbler – estragon.
Broccolisalat vendt i cremet balsamico & Vesterhavsdressing – bacon – rosiner – rødløg – græskarkerner.
Kartofler vendt i urteemulsion – porrer - syltede rødløg – persille – sprøde kerner.
Pimentcreme - cashew nødder - Vesterhavsost - ansjoser - olivenolie.
Urtecreme.
Dessert- og ostebuffet:
Cremet chokoladekage med pekannødder - knas på hindbær og yoghurt - bærkompot.
Kroens ostebord: 2 slags europæiske oste med sødt, surt & sprødt.
Tilvalg af forret tallerkenanrettet + tilhørende vin:
Forret 1: Håndpillede rejer vendt i æble, purløg og citron - luftigt urtebrød stegt i purløgsolie - syltede rødløg - urter.
Forret 2: Lufttørret og rødvinsmarineret Bresaola - syltede svampe - rå svampe - svampepure - luftigt urtebrød stegt i purløgsolie - syltede rødløg.
Sødt til kaffen - 3 forskellige søde sager
Natmad: Pimpet Croque Monsieur med bearnaisecreme.
Natmad: Ost-/pølsebord.
Drinks
Fadøl
Sodavand
Filtreret vand med- og uden brus
Mousserende vin
Champagne
Vine - flaske
Fri bar med øl, sodavand og vin i 3 timer
Fri bar med drinks, øl, sodavand i 3 timer
Kaffe
Kaffe med sødt
Avec
Friskpresset appelsinjuice