Kolde bobler til velkomst.
Vejledende menu - udskiftes efter sæson
Eksempel på menu:
Forret - vælg mellem:
Forret 1: Ceviche på laks - ærtecreme - vinaigrette på lime,m honning, koriander, chili, skalotteløg - syltet blegselleri.
Forret 2: Rørt oksetatar - urteemulsion - saltede hasselnødder - sennepskorn - rugchips.
Mellemret - vælg mellem:
Mellemret 1: Håndpillede rejer vendt i æble, purløg og citron - luftigt urtebrød stegt i purløgsolie - syltede rødløg - urter.
Mellemret 2: Lufttørret og rødvinsmarineret Bresaola - syltede svampe - rå svampe - svampepure - luftigt urtebrød stegt i purløgsolie - syltede rødløg.
Hovedret:
Langtidsstegt græsfordret okse fra Uruguay vendt i kroens peberrup – pure - sæsonens grønt - urtekartofler - cremet æble & pebersauce.
Dessert & osteanretning - vælg mellem:
Osteanretning: 3 slags oste - surt - sødt - sprødt - salt.
Dessert 1: Kraftig cremet chokoladekage med pekannødder og karamel - bærcoulis - knas på frysetørret hindbær og yogurtpulver.
Dessert 2: Luftig hvid chokolademousse - lemoncurd - pistacie krokant med yoghurtpulver - skovbærkompot.
Champagne i stedet for Cava til velkomst
1 ret mere med tilhørende vin
Hovedret upgrade til oksemørbrad
Hovedret serveret 2. gang
Aftentillæg (kl.23.00-02.00.) pr. påbegyndt time
Nattetillæg (efter kl. 2.00) pr. påbegyndt time
Nattetillæg (efter kl. 2.00) pr. resterende gæst
Natmad: Pimpet Croque Monsieur med bearnaisecreme.
Natmad: Ost-/pølsebord.
Drinks
Fadøl
Sodavand
Filtreret vand med- og uden brus
Mousserende vin
Champagne
Vine - flaske
Kaffe
Kaffe med sødt
Avec
Friskpresset appelsinjuice
Fri bar med øl, sodavand og vin i 3 timer
Fri bar med drinks, øl, sodavand i 3 timer
Upgrade til cocktailbar i 3 timer med shaked cocktails
*Prisen lægges oven i prisen for fri bar
Fakler fra kl. 22.00