Kolde bobler til velkomst.
Vejledende menu - udskiftes efter sæson
3 retters menu med tilhørende vinmenu.
Eksempel på menu
Forret:
Forret 1: Ceviche på laks - ærtecreme - vinaigrette på lime,m honning, koriander, chili, skalotteløg - syltet blegselleri.
Forret 2: Rørt oksetatar - urteemulsion - saltede hasselnødder - sennepskorn - rugchips.
Hovedret
Langtidsstegt græsfordret okse fra Uruguay vendt i kroens peberrup – pure - sæsonens grønt - urtekartofler - cremet æble & pebersauce.
Dessert & osteanretning
Osteanretning: 3 slags oste - surt - sødt - sprødt - salt
Dessert 1: Kraftig cremet chokoladekage med pekannødder og karamel - bærcoulis - knas på frysetørret hindbær og yogurtpulver.
Dessert 2: Luftig hvid chokolademousse - lemoncurd - pistacie krokant med yoghurtpulver - skovbærkompot.
Blomsterdekoration på bordet.
Filtreret vand med og uden brus.
Kaffe og sødt.
Champagne i stedet for Cava til velkomst.
1 ret mere med tilhørende vin.
Hovedret upgrade til oksemørbrad.
Hovedret serveres 2. gang
Fri bar med øl, sodavand og vin i 3 timer
Fri bar med drinks, øl, sodavand i 3 timer