3-retters buffet
Forret
Grillet tun med sesamdressing, peanuts og agurk.
Cajunmarinede tigerrejer med aioli, fennikel og sort sesam.
Kyllingesalat med forårsløg, gulerødder og svampe, samt sprød serranoskinke og frisk ananas.
Hertil hjemmebagt brød og smør.
Hovedret
Rødvinsbraiseret vildsvinenakke.
Langtidsstegt kalvefilét med rosmarin.
Rulle af kalkunbryst med pikantost, persille og bacon.
Glaserede rødder med honning og timian.
Græsk salat med salatost, oliven, agurk, rødløg og tomat.
Æblesalat med hytteost, blomkål, edamamebønner og spidskål.
Mixsalat med ærter, edamamebønner, forårsløg, sukkerærter, mormordressing og ristede sesam.
Urtedressing.
Pommes Anna.
Smørristede kartofler.
Portvinssauce.
Dessert
Gl. dags æblekage i portionsglas med sprød crumble, makroner og flødeskum.
3 slags oste med kompot, druer, syltede valnødder, oliven og knækbrød.
Inkl. lokaleleje, opdækning, blomster, lys og servering.
Kaffe & te og kransekagetoppe samt valgfri natmad
Natmad - vælg mellem:
Hønsekødssuppe med mel- og kødboller
Aspargessuppe med kødboller
Karrysuppe med ris og hønsekød
Hotdogs med det hele
Æggekage med bacon, rødbeder, tomater, purløg og rugbrød
Pålægsplanke med 4 slags pålæg, paté, boller og rugbrød
Biksemad med spejlæg og rødbeder
“Saml-selv” sliders med oksebøf, salater, cheddarost, bacon og syltede rødløg
Tarteletter med høns i asparges
Croissanter med hønse-, skinke- og rejesalat
Kaffe & te og petit fours samt valgfri natmad
Natmad - vælg mellem:
Hønsekødssuppe med mel- og kødboller
Aspargessuppe med kødboller
Karrysuppe med ris og hønsekød
Hotdogs med det hele
Æggekage med bacon, rødbeder, tomater, purløg og rugbrød
Pålægsplanke med 4 slags pålæg, paté, boller og rugbrød
Biksemad med spejlæg og rødbeder
“Saml-selv” sliders med oksebøf, salater, cheddarost, bacon og syltede rødløg
Tarteletter med høns i asparges
Croissanter med hønse-, skinke- og rejesalat
Fest til fast pris inkl. velkomstdrink, fri øl, vand, husets hvid- og rødvine samt dessertvine i 7 timer
Fest til fast pris inkl. velkomstdrink, fri øl, vand, husets hvid- og rødvine samt dessertvine i 8 timer