Tapasretter til buffet
Fisk
Cajunmarinede tigerrejer med aioli, fennikel og sort sesam.
Skaldyrssalat med dildcreme, forårsløg og urter.
Spinatruller med koldrøget laks, flødeost, rejer og salater.
Koldrøget laksetatar med syltede rødløg og rugbrødscrumble.
Carpaccio af gravad laks med rævesauce og urtesalat.
Grillet tun med sesamdressing, peanuts og agurk.
Tunmoussé med citron, rejer og rød pikantdressing.
Dildrimmet kuller med syrnet fløde og grøn olie.
Bagt mørksej mørksej med tatarsauce, salater, ristet panko og sprøde kapers.
Kød
Friteret rilette af svinenakke med grov sennepsmayo og syltede fennikel.
Spansk charcuteri af pølser og skinke, soltørrede tomater, saltede mandler og pesto.
Klassisk carpaccio af okse med rucola, bagte tomater og krydret italiensk mayo.
Kold oksefilét med grov sennepsmayo og bagte rødløg.
Vitello Tonnato af kalvekød med tunsauce og friterede kapers.
Terrin af kylling med syltede svampe, aioli og chips af sprødt skind.
Røget dyrekølle med syltede gule beder, ristede kerner og vesterhavsost.
Røget svinemørbrad med tyttebær og saltede mandler.
Slider med sprød kylling, syltede løg og chilimayo.
Kyllingesalat med forårsløg, gulerødder og svampe, samt sprød serranoskinke og frisk ananas.
Grønt
Friske forårsruller i rispapir med årstidens grønt, krydret mayo og ristede peanuts-
Quiche med ristede svampe og kål, spæde salater og urtecreme-
Falafler med hummus og marinerede salater-
Rødbedetatar med bagte rødbeder og æbler med aioli, syltede løg og sprøde rugbrødschips.
Fladbrød med hummus, bagte tomater, sprøde chips og urter.
Dessert
Gl. dags æblekage med sprød crumble, makroner og flødeskum.
Chokoladebrownie med blød karamel, friske bær og bagt chokolade.
“Thybo”-ost med kompot, knækbrød og karse.
Mazarinkage med hindbærmoussé og chokolade.
Panna Cotta med passionsfrugt, broken gel på mango, krystalliseret hvid chokolade og skovsyre.
Cheesecake i portionsglas med bastognecrumble, syltede bær og skovsyre.
Valnøddetærte fra Bender med ristede valnødder og creme fraiche.
Luftig citronfromage med hvid chokolade, mandler og skovsyre.
Blondie chokoladekage med bærpuré, friske bær og blød karamel.
Inkl. lokaleleje, opdækning, blomster, lys og servering.
*Køkkenet anbefaler 3 forretter, 5 hovedretter og 2 desserter.
Kaffe & te og kransekagetoppe samt valgfri natmad
Natmad - vælg mellem:
Hønsekødssuppe med mel- og kødboller
Aspargessuppe med kødboller
Karrysuppe med ris og hønsekød
Hotdogs med det hele
Æggekage med bacon, rødbeder, tomater, purløg og rugbrød
Pålægsplanke med 4 slags pålæg, paté, boller og rugbrød
Biksemad med spejlæg og rødbeder
“Saml-selv” sliders med oksebøf, salater, cheddarost, bacon og syltede rødløg
Tarteletter med høns i asparges
Croissanter med hønse-, skinke- og rejesalat
Kaffe & te og petit fours samt valgfri natmad
Natmad - vælg mellem:
Hønsekødssuppe med mel- og kødboller
Aspargessuppe med kødboller
Karrysuppe med ris og hønsekød
Hotdogs med det hele
Æggekage med bacon, rødbeder, tomater, purløg og rugbrød
Pålægsplanke med 4 slags pålæg, paté, boller og rugbrød
Biksemad med spejlæg og rødbeder
“Saml-selv” sliders med oksebøf, salater, cheddarost, bacon og syltede rødløg
Tarteletter med høns i asparges
Croissanter med hønse-, skinke- og rejesalat
Fest til fast pris inkl. velkomstdrink, fri øl, vand, husets hvid- og rødvine samt dessertvine i 7 timer
Fest til fast pris inkl. velkomstdrink, fri øl, vand, husets hvid- og rødvine samt dessertvine i 8 timer