Snacks & champagne
Puffede svær med urtestøv.
Vaffel med trøffelemulsion og røget skinke.
Saltmandler og store oliven.
Champagne Pol Roger Reserve Brut.
4-retters menu
Forret
Stegte kammuslinger med asparges, ristede nødder, brunet smør og urtesalat.
Hertil hjemmebagt brød og pisket smør.
Mellemret
Carpaccio af vildt med rødvinsfumét, syltede svampe, vesterhavsost og spæde salat.
Hertil surdejsbrød og pisket smør.
Hovedret
Kalvemørbrad med sellericreme, stegte kantareller, grillet og karamelliseret gulerod, Pommes Royal og portvinsglace.
Dessert
Mørdejstærte med kompot af årstidens frugt og brændt marengs hertil sorbet og skovsyre.
Kaffe, te og 4 slags petit fours.
Fri bar med øl, vand, husets hvid-, rød- og dessertvine.
Cocktailbar med et udvalg af spiritus og cocktails.
Inkl. lokaleleje, opdækning, blomster, lys og servering.