Vejledende menu - udskiftes efter sæson
Det kolde:
Kroens sildebord: 2 slags sild - creme fraiche - rødløg - kapers.
Håndpillede rejer rejer - smilende æg - urteemulsion.
Let røget lakserilette - urter - syltet tomat.
Spidskålssalat – syltet græskar - senneps & honning vinaigrette – sure æbler – granatæbler – estragon.
Kartoffelsalat – porrer - syltede rødløg – persille – sprøde kerner.
Roastbeef med pickles og peberrod.
Kroens maltbrød & rugbrød samt smør.
Det lune:
Stegte fiskefrikadeller med citron og urter - serveret med remoulade & citron.
Kroens tarteletter på unghane, fed flødesauce med muskatnød - ærter - gulerødder.
Fedtede frikadeller - sort peber - karamelliseret rødkål.
Braisseret okseskank på ben.
Syltet vinterkål.
Mørbradbøf med bløde løg.
Forloren hare.
Røget bearnaise.
Skysauce
Ostebord:
Kroens ostebord med surt - sødt - salt - sprødt.
Dessert:
Kroens vinder. Gammeldaws æblekage - knas - let pisket flødeskum - ribsgele.
Filter kaffe & te
Filtreret vand med- og uden brus
Fri bar med øl, sodavand og vin i 3 timer
Fri bar med drinks, øl, sodavand i 3 timer
Mousserende vin
Champagne
Vine - flaske
Avec
Friskpresset appelsinjuice
Fadøl
Sodavand