Velkomstdrink.
Inkl. isvand, brød og simple blomster på alle borde.
3-retters menu
Forretter - vælg mellem:
Rørt krabbe, creme fraiche 48%, boghvede, estragon (+45,- pr. person).
Rimmet kammusling, nashi pære, musling sauce, dild.
Marmoreret torsk, rygeostcreme, blanquette sauce, purløg.
Helleflynder på crouton, hummerbisque, karamelliserede selleri, dild.
Grov tatar, peber emulsion, dehydreret tomater, peberrod og karse.
Sæsonsinspireret vegetarisk forret.
*Alle retter serveres med årstidens grønt.
Hovedretter - vælg mellem:
Ballotine af oksefilet, Serano skinke, trøffelsauce.
Confiteret svinebryst, røget marv, frisk trøffel, morkel sauce.
Bagt torsk, persillepuré, syltet løg, musling sauce.
Farseret vagtel, tyttebær, ramsløg kapers, portvinsauce.
Kalvemørbrad, sort hvidløg, løgpuré, morkelsauce.
Sæsoninspireret vegetarisk hovedret.
*Alle retter serveres med årstidens grønt.
Dessert - vælg mellem:
Hasselnød mousse, chokolade sorbet, malt tuilles, saltkaramel, røde urter.
Citrus chokolade panna cotta, passionsorbet, syltet ananas, timian.
Citron mousse, citrontimian sorbet, lemon curd, sprød marengs.
Årstidens dessert (f.eks. jordbær, hvid chokolade, creme anglaise, citrus urter)
Softbar ad libitum.
Kaffe & te.
*Pakken gælder arrangementer med start kl 17-18 og slut kl 01-02.
*Der tages forbehold for små justeringer i menuen jf. sæsonens råvarer.
Tillæg for specialdiæter
Velkomstsnacks
Wonton tærte, Rømø rejer, friskost, karse.
Puffet tapioka, mayo, estragon, dehydreret hvidløg.
Agurk, pisket creme fraiche, citron og løjrom.
Østers med peberrod og dild (+25,- pr. person).
Gougére - gammelknas creme - sortfodskinke.
Opgradering hovedret til oksemørbrad
Opgradering til middagen: Frisk trøffel
Opgradering til middagen: Baerii caviar 10 gram
1 slags saltede snacks
2 slags saltede snacks
Petit four
Medbragt salte snacks
Medbragt chokolade
Servering af medbragt kage
Medbragt vin - pr. flaske
Medbragt spiritus - pr. flaske
Ekstra time frem til kl. 02:00 - pr. påbegyndt time
Ekstra time kl. 02:00-03:00 - pr. påbegyndt time
Room drop - hotel velkomstgave
Leje af AV udstyr
Natmad - årtidens suppe
Opgradering natmad - vælg mellem:
Saml selv hotdogs - Lune briochebrød serveres med stegte pølser og klassisk garniture - buffet.
Saltmadsbuffet - Rullepølse, skinke, spegepølse, lun leverpostej med stegte svampe og bacon. Dertil ristet løg, syltede agurker, remolade, mayo, sky surt samt hjemmelavet brød.
Charcuteri- Lufttørret skinke, udvalg af pølser, paté og et udvalg af unika oste - serveres med kompot, pesto, sylt og sæsonens brød.
Overnatning: Jr. suite & Deluxe inkl. morgenmad
Overnatning: Dobbeltværelse inkl. morgenmad
Overnatning: Enkeltværelse inkl. morgenmad
Tillæg: Opredning
Tillæg: Baby seng