Velkomstdrink.
Inkl. isvand, brød og simple blomster på alle borde.
3-retters menu
Forretter - vælg mellem:
Rørt krabbe, creme fraiche 48%, boghvede, estragon (+45,- pr. person).
Rimmet kammusling, nashi pære, musling sauce, dild.
Marmoreret torsk, rygeostcreme, blanquette sauce, purløg.
Helleflynder på crouton, hummerbisque, karamelliserede selleri, dild.
Grov tatar, peber emulsion, dehydreret tomater, peberrod og karse.
Sæsonsinspireret vegetarisk forret.
*Alle retter serveres med årstidens grønt.
Hovedretter - vælg mellem:
Ballotine af oksefilet, Serano skinke, trøffelsauce.
Confiteret svinebryst, røget marv, frisk trøffel, morkel sauce.
Bagt torsk, persillepuré, syltet løg, musling sauce.
Farseret vagtel, tyttebær, ramsløg kapers, portvinsauce.
Kalvemørbrad, sort hvidløg, løgpuré, morkelsauce.
Sæsoninspireret vegetarisk hovedret.
*Alle retter serveres med årstidens grønt.
Dessert - vælg mellem:
Hasselnød mousse, chokolade sorbet, malt tuilles, saltkaramel, røde urter.
Citrus chokolade panna cotta, passionsorbet, syltet ananas, timian.
Citron mousse, citrontimian sorbet, lemon curd, sprød marengs.
Årstidens dessert (f.eks. jordbær, hvid chokolade, creme anglaise, citrus urter)
Kaffe & te.
*Pakken gælder arrangementer med start kl 12-13 og slut kl 17-18.
*Der tages forbehold for små justeringer i menuen jf. sæsonens råvarer.
Tillæg for specialdiæter
Velkomstsnacks
Wonton tærte, Rømø rejer, friskost, karse.
Puffet tapioka, mayo, estragon, dehydreret hvidløg.
Agurk, pisket creme fraiche, citron og løjrom.
Østers med peberrod og dild (+25,- pr. person).
Gougére - gammelknas creme - sortfodskinke.
Opgradering hovedret til oksemørbrad
Opgradering til middagen: Frisk trøffel
Opgradering til middagen: Baerii caviar 10 gram
1 slags saltede snacks
2 slags saltede snacks
Petit four
Medbragt salte snacks
Medbragt chokolade
Servering af medbragt kage
Medbragt vin - pr. flaske
Medbragt spiritus - pr. flaske
Leje af AV udstyr