Forretter
Terrin af gråsten kylling med rødbede pure, syltet gulerod og sprød østershat.
Rimmet multe med jordskokkecreme, brændt syltet løg og sprød grønkål.
Krydret gravad okseinderlår, persillerods mayonaise og kimchi.
Til alle forretter serveres hjemmebagt brød og smør.
Hovedretter
Stegt gråsten kylling med sellericreme, ristede porre, syltede jordskokker og hønsejus.
Glasseret svinebryst med løgpuré, ristede pastinak, marineret rosenkål og sherrysauce.
Bagt torsk med cremet muslingesauce, sprøde jordskokker og dampet porre.
Tilvalg af kartoffel
Små ovnbagte kartofler.
Pommes Anna.
Desserter
Bagte figner med vaniljeis og chokolade på sprød bund af appelsin og kardemomme.
Pocheret pære med ristet marcipan og chokolade cremeux.
Karamel panna cotta med salt crumble og lakridsmarengs.