Aperitivo
Nocellara Olives - grønne oliven.
Popover brød - serveres med smør.
Forret
Burrata Salat med pistacie og brøndkarse
Ricotta Ravioli med brunet smør og salvie
Hovedret
Årstidens Salat med de bedste råvarer i sæson.
Arancini med chipotle mayo.
Italienske Kødboller i reduceret tomat.
Dessert
Siciliansk Cannoli med Chokolade & Mascarpone creme.
2 Oste fra Søtofte Gårdmejeri.
*Allergener og madvaner kan tilgodeses hvis de bliver oplyst ved booking.
Vinmenu
Spumante Pecorino.
Riesling Gutswein.
Pinot Noir Buis d'Aps.
Dessertvin - Saussignac Autrefois.
Alkolholfri menu
Kombucha med jasmin - frisk mousserende med massere af blomst.
VGT Cocktail - “Gin” Tonic med dybde af karamel.
Blomme Juice - fyldig juice der minder om Pinot Noir.
Kaffe Kombucha 6. Generation - lagret kombucha brygget med friskristet kaffe, giver en dyb og intens smag.
Filtreret vand ad libitum med eller uden brus