Velkomst – 1 glas mousserende vin.
3-retters menu
Forretter - vælg mellem:
Salat med gratineret gedeost og Serrano skinke og balsamico dressing.
Appelsin marineret laks på sprøde chiffonade salat hertil citron dressing.
Sprøde pandekager med varmrøget laks, limecitroncreme og syltede agurker.
Hovedretter - vælg mellem:
Senneps marineret og stegt oksefilet med dagens grøntsager og fløde sauce.
Langtidsstegt kalvetyksteg m/timian og citron hertil små kartofler.
Grillstegt laksekotelet m/vilde ris og purløgsauce.
Desserter - vælg mellem:
Bagt chokoladekage med frugt coulis og frisk frugt hertil is.
Creme brulée m/chokolade spåner og frisk frugt.
Hjemmelavet islagkage m/marengs hertil frugt coulis.
1 glas hvidvin – 2 glas rødvin – 1 glas dessertvin.
Kaffe og te samt cognac eller likør (2 cl).
Fri bar i 2 timer med øl, vand og vin.
Inkl. opdækning med duge, servietter, lys og husets blomsterdekorationer.
Weekend- og helligdagstillæg
Tillæg for vin ad libitum
Tillæg pr. ekstra påbegyndt time
*Minimum 2.500 kr.
Snacks
Chokolade
Petit fours
Ekstra blomsterdekorationer
Tænding af levende lys i lysekroner
Musikanlæg
Trådløs mikrofon
Projektør samt lærred
Elektroniske keyboard