Menu 1
Tatar på fersk og røget laks på wasabicreme, fennikel crudité og sprøde rugbrødschips.
Farseret perlehønebryst på spinatsauté og Madagascarpebersauce-
Bitterchokoladekage anrettet med vanilleis og coulis på røde bær.
Menu 2
Forretassiette: Laksetatar, rillette på varmrøget ørred, koldrøget laks på salater, krydderurtecreme.
Stegt lammeculotte med indbagte flødekartofler, grøntsager Arlésienne og rosmarin-honningsauce-
Alliancekage med nougatmousse, hvid- og mørk chokolademousse anrettet med sorbet.
*Tillæg 20 kr. pr. pers.
Menu 3
Rødtungedariole bagt med krydret laks anrettet på vårspinat, Noilly Prat sauce og tomatconcassé.
Rosastegt kalvemørbrad med frisk sommergrønt, og cremet skovsvampesauce.
Fransk citrontærte med lemoncurd og brændt marengs og vanilleis.
*Tillæg 40 kr. pr. pers.
Menu 4
Ovnbagt helleflynder på sauté af spidskål, Champagnesauce.
Helstegt oksemørbrad, portvinssauce, pommes rôsti, sauté på haricots verts med pastinak.
Klassisk vanille créme brûlée, hindbærsorbet og krokant.
*Tillæg 50 kr. pr. pers.
Menu 5 - vegetarisk / vegansk
Rødbedetatar på avocado med æble, rødløg og krydderurte mayonaise.
Stegt grøntsagskrebinet med sauce Café de Paris.
Frugtsorbeter anrettet med sæsonens friske bær.
*Tillæg 30 kr. per. pers.
Mellemretter
Grønne asparges med håndpillede rejer og vinaigrette.
Stegt sandart på pastinak, purløgscreme sauce, sprød olivenstick.
Lille ostetærte med svampe-piment på salater og Balsamico glace.
Tilkøb af mellemretter - vælg mellem:
Grønne asparges med håndpillede rejer og vinaigrette.
Stegt sandart på pastinak, purløgscreme sauce, sprød olivenstick.
Lille ostetærte med svampe-piment på salater og Balsamico glace.
Weekend- og helligdagstillæg
Tillæg pr. ekstra påbegyndt time
*Minimum 2.500 kr.
Snacks
Chokolade
Petit fours
Ekstra blomsterdekorationer
Tænding af levende lys i lysekroner
Musikanlæg
Trådløs mikrofon
Projektør samt lærred
Elektroniske keyboard