Velkomstdrink: Cremant de Loire.
3 retters selskabsmenu inkl. vinpakke
Forret - vælg mellem:
Fjordrejer (når muligt), hvide asparges og ramsløgs-hollandaise.
Karameliseret løgtærte m vesterhavsost og brandade af røget torsk.
Stegt knurhane på paella m hjertemuslinger , bælgærter og chorizo-olie.
Middag - vælg mellem:
Stegt havkat m farserede morkler, romainesalat og blanquette sauce og persille.
Teres major m sauce af forårsgrønt og sauce charon.
Vildtfilet fra Nordvildt m syltede kejserhatte, boretanne løg og rødvinsglace - tillæg kr. 125
*Hovedretten serveres 2 gange
Dessert - vælg mellem:
Chokolade-cheesecake m marinerede jordbær og jordbæriscreme.
Rabarbertærte m vaniljecreme, jordbær, citrontimian og honning-iscreme.
Passionsfrugttærte m brændt marengs og lakrids.
Stempelkaffe og te med avec og fyldte chokolader.
Bar med long drinks, øl, sodavand og husets vin efter middagen.
Natmad.
Hvide stofduge og -servietter.
Blomsterdekorationer fra Bering House of Flowers og sølvkandelabre.
Overnatning for værtsparret i suite inkl. morgenmad.
Bryllupskage.
Petit fours til kaffen 2 stk.
Småkager.
Snacks (nødder og chips) med dip.
Grøntsagsstave med dip.
Brandholm vand 70 cl. m/u brus.
Øl fra
Vin (husets).
Cognac 3 cl.
Hjemmelavede fyldte chokolader 3 stk.
Hjemmelavet chokolade og karamelbrud.
Drink 3 cl.
Spiritus.
Tillæg spiritus i bar (efter middagen) ad libitum
Tillæg 4 slags cocktails (efter middagen) ad libitum
Tillæg ekstra time - pr. time