Velkomstdrink: Cremant de Loire.
3 retters selskabsmenu inkl. vinpakke
Forret - vælg mellem:
Confiterede kammuslinger m syltede græskar, puré og blanquette sauce.
Sprødstegt terrin af andelår m karl johan mayo, hasselnødder og friste.
Bagt torsk på jordskokkecreme, muslingesauce og sprøde jordskokker.
Middag - vælg mellem:
Kalvefilet m svampe, pebersauce og kålblade.
Unghanebryst m karamelliserede løg, kokette af lår og blomkål.
Havtaskehale på bagte fennikel, kapers, sorte oliven og spinatcreme.
*Hovedretten serveres 2 gange
Dessert - vælg mellem:
Æbleterrin m havre, hvid chokolade-cremeaux og æblesorbet.
Mazarinkage m pære, mælkechokolade og havtorn.
Pecan pie, kaffeiscreme og sød kanel/kartoffelcreme.
Stempelkaffe og te med avec og fyldte chokolader.
Bar med long drinks, øl, sodavand og husets vin efter middagen.
Natmad.
Hvide stofduge og -servietter.
Blomsterdekorationer fra Bering House of Flowers og sølvkandelabre.
Overnatning for værtsparret i suite inkl. morgenmad.
Petit fours til kaffen 2 stk.
Småkager.
Snacks (nødder og chips) med dip.
Grøntsagsstave med dip.
Brandholm vand 70 cl. m/u brus.
Øl fra
Vin (husets).
Cognac 3 cl.
Bryllupskage.
Hjemmelavede fyldte chokolader 3 stk.
Hjemmelavet chokolade og karamelbrud.
Drink 3 cl.
Spiritus.
Tillæg spiritus i bar (efter middagen) ad libitum
Tillæg 4 slags cocktails (efter middagen) ad libitum
Tillæg ekstra time - pr. time