Velkomstdrink: Cremant de Loire.
3 retters selskabsmenu inkl. vinpakke
Forret - vælg mellem:
Cremet jordskokkesuppe m hummer, hummerolie og krydderurter.
Svamperisotto m sprød parmesan og røgede andelår.
Tatar af dansk oksefilet, sesamolie, ingefær, soya-æggeblomme og koriander-mayo.
Middag - vælg mellem:
Torsk på peberrodssauce, bagte beder, friterede kapers og bacon crisps.
Vildtfilet fra Nordvildt, selleripure, kartoffelterrine, svampe og enebærsky.
Dansk oksefilet , stegt spidskål, vesterhavsost og ristede græskarkerner.
*Hovedretten serveres 2 gange
Dessert - vælg mellem:
Molleux au chocolat, citrus, vaniljeiscreme og marinerede nødder.
Citrontærter m brændt marengs og vaniljecreme.
Blondie m pistacie og yuzusorbet.
Stempelkaffe og te med avec og fyldte chokolader.
Bar med long drinks, øl, sodavand og husets vin efter middagen.
Natmad.
Hvide stofduge og -servietter.
Blomsterdekorationer fra Bering House of Flowers og sølvkandelabre.
Overnatning for værtsparret i suite inkl. morgenmad.
Bryllupskage.
Petit fours til kaffen 2 stk.
Småkager.
Snacks (nødder og chips) med dip.
Grøntsagsstave med dip.
Brandholm vand 70 cl. m/u brus.
Øl fra
Vin (husets).
Cognac 3 cl.
Hjemmelavede fyldte chokolader 3 stk.
Hjemmelavet chokolade og karamelbrud.
Drink 3 cl.
Spiritus.
Tillæg spiritus i bar (efter middagen) ad libitum
Tillæg 4 slags cocktails (efter middagen) ad libitum
Tillæg ekstra time - pr. time