Velkomstdrink. 1 glas cava.
3 retters menu
Forret - vælg mellem:
Hvidløgsrejer på avocadocreme og tomatsalsa Arancini på trøffelmayo, hertil blandede salater.
Tatar af dansk oksefilet m forårsløg, grov sennep, rugbrødschips og saltet æggeblomme.
Bagt torsk på perleløg, ærter og sauce nage.
Middag - vælg mellem:
Bøf bearnaise, haricot vert, grøn salat og fritter.
Rokkedahl kyllingebryst på ristede svampe, karamelliserede løg og estragoncreme.
Stegt spidskål bagt i bbq sauce m mungbønner, majs og løg.
Lammefilet, kroket af krydret skank, knust kartoffel m hvidløg og rosmarinsky. - tillæg kr. 70
Dessert - vælg mellem:
Chokoladebrownie m saltet karamel og vaniljeiscreme.
Trifli af rabarber m smørristet havre crumble og rabarbersorbet på hvid chokolade cremeaux.
Cheesecake m melonsalat og mynte sorbet.
Trikolore af chokoladeiscremer m marinerede bær og sprødt.
Husets vin, øl og sodavand ad libitum under middagen.
Stempelkaffe og te.
Hvide stofduge og -servietter.
Blomsterdekorationer fra Bering House of Flowers og sølvkandelabre.
Hjemmelavede fyldte chokolader 3 stk.
Hjemmelavet chokolade og karamelbrud.
Petit fours til kaffen 2 stk.
Småkager.
Snacks (nødder og chips) med dip.
Grøntsagsstave med dip.
Brandholm vand 70 cl. m/u brus.
Øl fra
Vin (husets).
Cognac 3 cl.
Tillæg ekstra time - pr. time