Buffet
Hovedret
Langtidsstegt kalveculotte.
Blomkålspuré, grønne asparges & små gulerødder.
Kartofler med rosmarin.
Salat med jordbær, mozzarella, pesto.
Smagfuld madeira sauce.
Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør.
Dessert
Gateau Marcel med friske bær.
*Maden anrettes både i portionsglas og på fade.
*Mulighed for tilpasning af menuen efter specifikke ønsker.
*Menuen er sæsonbestemt og varierer efter sæsonen.
Totalrengøring - rengøring og oprydning af alt - pr. time
Oprydning efter arrangement
Serveringspersonale - opdækning, servering & opvask - pr. person pr. time
Dug
Stofservietter
Eksklusiv papirsdug - rulle
Overnatning i sovesal
Opstilling af scene
Projektor & headset
Tilkøb af drikkevarer
Fadølsanlæg inkl. Co2 og rengøring
Tillægslokale - Hallen - pr. time