Velkomstdrink: Cremant de Loire.
3 retters selskabsmenu
Forret - vælg mellem:
Havtaskehale på brændt kålcreme, ristet chorizo og dildolie.
Stegte kammuslinger på krydret knust gulerod m beurre blanc og purløg.
Tatar af dansk oksefilet, ramsløgskapers, karl johan mayo og konfiteret æggeblomme.
Middag - vælg mellem:
Lammeculotte m. stegt aubergine, sumac og honning, friteret skank og rosmarinsky.
Dansk oksefilet med braiserede oksekæber, rødvinspocherede skorzonerødder og sprød kål.
Slethvar på palmekål, kartoffelcreme, sprød panchetta og løgsoubise.
*Hovedretten serveres 2 gange
Dessert- vælg mellem:
Cremet limekage m. vaniljesyltede abrikoser.
Panna cotta m d´Agen svesker marinerede i Earl Grey m hasselnøddecrumble.
Rompocheret ananas, kokossorbet, yuzu og myntesukker.
Husets vin, øl og sodavand ad libitum under middagen.
Stempelkaffe og te samt 1 avec per person.
Hvide stofduge og -servietter.
Blomsterdekorationer fra Bering House of Flowers og sølvkandelabre.
Spiritus.
Hjemmelavede fyldte chokolader 3 stk.
Hjemmelavet chokolade og karamelbrud.
Petit fours til kaffen 2 stk.
Småkager.
Snacks (nødder og chips) med dip.
Grøntsagsstave med dip.
Brandholm vand 70 cl. m/u brus.
Øl fra
Vin (husets).
Cognac 3 cl.
Drink 3 cl.
Tillæg spiritus i bar (efter middagen) ad libitum
Tillæg 4 slags cocktails (efter middagen) ad libitum
Tillæg ekstra time - pr. time