Brunchbuffet:
Røræg af æg fra Hegnsholt.
Bacon og krydderpølser fra Lejre Pølsemageri.
Æg cocotte m stegte svampe og persille.
Gratinerede hasselback kartofler m salsa verde.
Wraps m røget laks, avocado og dild.
Ristet rugbrød m fuglekvidder og karse.
Sliders m pulled chicken og coleslaw.
Hjertesalat m crouton, krydderurter og parmesan.
Tomatsalat m burrata og pesto.
Filotærte m karryblomkål.
Gammeldags æblekage.
Øllebrød – som Prins Erik spiste den.
Pandekager m sukker og sirup.
Oste m hjemmelavet garniture.
Hjemmebagt kernebrød og rugbrød.
Hjemmerørt smør.
Hjemmelavede marmelader.
Kaffe, te og juice.
Sølvkandelabre og blomster på bordene.
Leje af lokale og servering i op til 5 timer.
*Ønsker I drikkevarer udover, hvad der er inkluderet i brunchen, afregner I efter forbrug.
Cava
Bryllupskage