Cava
Brunchbuffet:
Røræg af æg fra Hegnsholt.
Bacon og krydderpølser fra Lejre Pølsemageri.
Hestebønnesalat m krydderurter og toum.
Kofta af torsk i tomat/chili sauce.
Svampelasagne.
Tomat og courgette pate m krydret sauce.
Sliders m braiseret andelår, sprød rødkål og grov sennep.
Kartoffeldip m cassavachips.
Grønne bønner m vinagrette og ristede nødder.
Muhallabi m brunet honning og appelsinsirup.
Øllebrød – som Prins Erik spiste den.
Pandekager m sukker og sirup.
Oste m hjemmelavet garniture.
Hjemmebagt kernebrød og rugbrød.
Hjemmerørt smør.
Hjemmelavede marmelader.
Kaffe, te og juice.
Sølvkandelabre og blomster på bordene.
Leje af lokale og servering i op til 5 timer.
*Ønsker I drikkevarer udover, hvad der er inkluderet i brunchen, afregner I efter forbrug.
Bryllupskage