3-retters menu
Forret
Burrata med marinerede tomat, lufttørret skinke og revet parmesan.
Rimmet laks med soya og wasabi dressing, japansk mayo og chips.
Hovedret
BBQ gris med syrnet kål og rygeostcreme.
Bagt sejfilet, på bund af syltede gule beder, ´mashed peas´ og cremet fiskefumé.
Bøf bearnaise, rib-eye med bearnaise og pommes fritter (Tillæg 150 kr.)
Dessert
Hvid chokolademousse, med syltede ananas, kokossobet og sprød tuille.
Chokoladeganache på sprød bund, madelcrumble og havtornsobet.
3 slags ost med kompot og brød (Tillæg 45 kr.)
2 timers fri bar m. øl, sodavand, vand & vin.
*Vælg 1 forret, 1 hovedret samt 1 dessert fra ovenstående menuforslag
Specifikke tilkøbsønsker - meget er muligt
Kontakt for pris