Velkomstbobler & snacks.
5-retters julemenu
Forretter
Cremet kartoffelporresuppe med sprød bacon, sprøde kartoffelchips og wasabi.
Røget laks med peberrodsfløde, agurk og dild.
Vol-au-vent med kylling i flødesovs, friske urter og bacon.
Hovedret
vinebryst med braiseret rosenkål, syltede ribs, mild sennepssauce og sprøde svær.
Confiteret andelår med råstegt rødkål, æbler, valnødder og rødvinssauce.
Bagt mørksej med sellericreme, ristet grønkål, og cremet fiskefumé med dild og citron.
Bøf bearnaise, rib-eye med bearnaise og pommes fritter (Tillæg 150 kr.)
Desserter
Klassisk risalamande med lun kirsebærsauce.
Hvid chokolademousse med stikkelsbærkompot og sorbet.
3 slags ost med kompot og brød (Tillæg 45 kr.)
4 timers fri bar m. øl, sodavand, vand, vin & cocktails.
Kaffe & te.
Natmad.
*Vælg 5 retters fra ovenstående menuforslag
Specifikke tilkøbsønsker - meget er muligt