3-retters menu
Forret
Håndpillede rejer, sauce piquante, hjertesalat, crudité af asparges og dild.
Hjemmerøget laks, sauce verte, sprøde salater og agurker.
Serveres med friskbagte surdejsboller og saltet smør.
Hovedret
Rosastegt dansk kalvetyksteg, cremet urteblanquette, forårets spæde grøntsager og ristede kartofler.
Dessert
Gateau Marcel med hindbærgel, hindbærmousse, soufflepandekager med karamelsauce, ristede mandler og hengemte solbær.
*Serveres fra buffet.
Kaffe & te med sødt.
Ink. eget lokale.
*Børn under 12 år er til halv pris.
*Vælg valgfrit en af forretterne ud fra valgsmuligheder.
Overnatning til festgæster - 2 pers. inkl morgenmad
DKK
995
inkl. moms
Overnatning i dobbeltværelse inkl. morgenmad
Fra
DKK
498
pr. kuvert
inkl. moms