Champagnevelkomst med små blinis med Unika 48% cremefraiche og Baerii Caviar.
Menu
Forret
Terrine af kammuslinger med croudité af glaskål, marinerede dildstilke og wasabiskum.
Mellemret
Farserede morkler med lun vinaigrette på røget marv.
Hovedret
Tournedos af dansk oksemørbrad med pommes terrine, små løg og bøgehatte samt aromatisk sauce med hengemte ribs.
Opfrisker
Granité af hotellets egen gin, agurk og tonic
Dessert
Mousse på 72% Sao Thomé chokolade med iscreme på Bora Bora vanilje, tempereret chokolade samt lun solbærsauce med likør.
Nøje afstemte vine, samt øl og vand er inkluderet under hele festen.
Kaffe & te med hjemmelavede fyldte chokolader.
Natmad
Charcuterie og oste, oliven, pesto, aioli, sprødt, sødt, salt samt friskbagt brød.
Ink. eget lokale.
Inkl fri overnatning i en af hotellets suiter for værtsparret.
*Børn under 12 år er til halv pris.
Overnatning til festgæster - 2 pers. inkl morgenmad
Overnatning i dobbeltværelse inkl. morgenmad