Forret / Mellemret
Vegetarisk - Rødbede, Arla Unika Loke friskost, confiteret æggeblomme, maltjord, syrnet fløde skilt med rødbedejuice.
Koldrøget Carpaccio - Kimchi, svampemayonnaise, bladselleri crudité, saltede røgede mandler.
Fiskemosaik - Rogn, saltet agurk, citrongel, grillet agurkejuice skilt med dildolie.
Confit de Canard CONFIT - Grov sennep, rødbede, citronmayo, lækker salat.
Consommé - Kraftig klar suppe på 3 slags løg, brunet løgkompot, ristet garniture, syltede tapioka perler, urteolie.
Hummerbisque - Sprød panko-paneret jordskok og dampet urtemarineret Vesterhavsfisk, syltede rødløg, dildolie.
Koldrøget laks - Saltet agurk, radisecrudité, rygeostcrème, oxideret syltet æble, rugbrødscrumble, dild (+ kr. 25,-).
Snekrabbe med trøfler og kaviar SNEKRABBE Snekrabbeben, plukket, smagt til og sat i kugler, der glaseres op i mandel og peberrodsfløde. Serveres med
honningristede peanuts, kaviar, italienske trøfler, sprød tuille af rødbede og sauce på creme double (+ kr. 95,-).
*Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør.
Hovedret
Kød
Langtidsstegt oksefilet.
Urtemarineret svinefilet i sous vide.
Helstegt oksemørbrad (+ kr. 55,-).
Midtjysk vildt – råvildt eller krondyr.
Kalvefilet.
Marineret kylling bryst.
Beef Wellington med mørbrad, Iberico skinke, svampe (+ kr. 95,-).
Kartoffel
Fin kartoffelmos med ost og smør.
Råstegte kartofler.
Kartofler med persille og smør.
Pommes Gratin.
Pommes Anna.
Sovs
Rødvinssauce.
Bearnaisesauce.
Hønseskysauce.
Portvin med timian og rosmarin.
Bordelaise (+ kr. 15,-).
Cremet fiskefumet.
Whiskysauce.
*Alle hovedretter serveres med årstidens grønt fra egen have.
Dessert
Cremet chokolademousse - med chokolade symfoni (laktosefri).
Tarte Tatin - Butterdejsbund med bagt æble og vaniljeis.
Fransk Citronfromage - Syrlig karamelsovs, sukkersyltet citronskal, sprødt nøddeknas.
Vaniljeparfait - Bær og rom, nødder og knas.
Dalgas Baked Alaska - Den bedste vanilje og den bedste chokolade med karamelliseret marengs (+ kr. 35,-).
Drikkevarer afregnes efter forbrug.
Inkl. lokale m. bordopstilling & opdækning med hvide duge, servietter, lys og enkelte blomster.
*Prisen er for valg af en forret & en hovedret.
Tillæg for 3-retters menu (forret, hovedret & dessert)
Tillæg for 4-retters menu (forret, mellemret, hovedret & dessert)
Natmad
Sandwich med kylling - Bacon, salat, tomat, agurk og karrydressing
Suppe med surdejsstykker - På sæsonens grønt og med sprød bacon
Ostebord som buffet - 3 forskellige danske oste, surdejsstykker, oliventapende,
marmelade, vindruer og nødder
Sliders - Cheeseburgere i slider udgave med bacon (+ kr. 25,-)
Hotdogs - Med alt det gode tilbehør (+ kr. 20,-)
Overnatning - 10% rabat for festgæster inkl. morgenbuffet
Opstilling af bar m. med øl, vand og husets vin
Fotograf
Musikere eller DJ