Selskabsmenu 3
Min. 8 gæster
6 timer
Pakken indeholder

Velkomstdrink

Forret / Mellemret
Vegetarisk - Rødbede, Arla Unika Loke friskost, confiteret æggeblomme, maltjord, syrnet fløde skilt med rødbedejuice.
Koldrøget Carpaccio - Kimchi, svampemayonnaise, bladselleri crudité, saltede røgede mandler.
Fiskemosaik - Rogn, saltet agurk, citrongel, grillet agurkejuice skilt med dildolie.
Confit de Canard CONFIT - Grov sennep, rødbede, citronmayo, lækker salat.
Consommé - Kraftig klar suppe på 3 slags løg, brunet løgkompot, ristet garniture, syltede tapioka perler, urteolie.
Hummerbisque - Sprød panko-paneret jordskok og dampet urtemarineret Vesterhavsfisk, syltede rødløg, dildolie.
Koldrøget laks - Saltet agurk, radisecrudité, rygeostcrème, oxideret syltet æble, rugbrødscrumble, dild (+ kr. 25,-).
Snekrabbe med trøfler og kaviar SNEKRABBE Snekrabbeben, plukket, smagt til og sat i kugler, der glaseres op i mandel og peberrodsfløde. Serveres med
honningristede peanuts, kaviar, italienske trøfler, sprød tuille af rødbede og sauce på creme double (+ kr. 95,-).
*Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør.

Hovedret
Kød
Langtidsstegt oksefilet.
Urtemarineret svinefilet i sous vide.
Helstegt oksemørbrad (+ kr. 55,-).
Midtjysk vildt – råvildt eller krondyr.
Kalvefilet.
Marineret kylling bryst.
Beef Wellington med mørbrad, Iberico skinke, svampe (+ kr. 95,-).
Kartoffel
Fin kartoffelmos med ost og smør.
Råstegte kartofler.
Kartofler med persille og smør.
Pommes Gratin.
Pommes Anna.
Sovs
Rødvinssauce.
Bearnaisesauce.
Hønseskysauce.
Portvin med timian og rosmarin.
Bordelaise (+ kr. 15,-).
Cremet fiskefumet.
Whiskysauce.
*Alle hovedretter serveres med årstidens grønt fra egen have.

Dessert
Cremet chokolademousse - med chokolade symfoni (laktosefri).
Tarte Tatin - Butterdejsbund med bagt æble og vaniljeis.
Fransk Citronfromage - Syrlig karamelsovs, sukkersyltet citronskal, sprødt nøddeknas.
Vaniljeparfait - Bær og rom, nødder og knas.
Dalgas Baked Alaska - Den bedste vanilje og den bedste chokolade med karamelliseret marengs (+ kr. 35,-).

Husets vin ad libitum under middagen.

Dessertvin ad libitum under middagen.

Kaffe & te med cookies.

Natmad
Sandwich med kylling - Bacon, salat, tomat, agurk og karrydressing
Suppe med surdejsstykker - På sæsonens grønt og med sprød bacon
Ostebord som buffet - 3 forskellige danske oste, surdejsstykker, oliventapende,
marmelade, vindruer og nødder
Sliders - Cheeseburgere i slider udgave med bacon (+ kr. 25,-)
Hotdogs - Med alt det gode tilbehør (+ kr. 20,-)

Inkl. lokale m. bordopstilling & opdækning med hvide duge, servietter, lys og enkelte blomster.

*Prisen er for valg af en forret og en hovedret.

Tilkøbsmuligheder

Tillæg for 3-retters menu (forret, hovedret & dessert)

DKK 30
pr. kuvert
inkl. moms

Tillæg for 4-retters menu (forret, mellemret, hovedret & dessert)

DKK 230
pr. kuvert
inkl. moms

Overnatning - 10% rabat for festgæster inkl. morgenbuffet

Kontakt for pris

Opstilling af bar m. med øl, vand og husets vin

Kontakt for pris

Fotograf

Kontakt for pris

Musikere eller DJ

Kontakt for pris