Det kolde
Hjertesalat med rørt tatar.
Grillet salatløg med cremet fiskemousse.
Glaskålsalat i asiatisk stil.
Koldrøget laks med rygeost, radiser og agurk.
Hjemmebagt brød og smør.
Det varme
Hvidvinsdampet Vesterhavsfisk med cremet fiskesauce.
Braiseret kylling med tomatiseret rødvinssauce.
Langtidsstegt okse med timiansovs.
Pommes Gratin med rosmarin.
Ovnstegte urtekartofler.
Dessert
3 søde petit fur fra hotellets bager.
Drikkevarer afregnes efter forbrug.
Inkl. lokale m. bordopstilling & opdækning med hvide duge, servietter, lys og enkelte blomster.
Ekstra time - pr. påbegyndt time
3 timers øl, vand & vin ad libitum
Natmad
Sandwich med kylling - Bacon, salat, tomat, agurk og karrydressing
Suppe med surdejsstykker - På sæsonens grønt og med sprød bacon
Ostebord som buffet - 3 forskellige danske oste, surdejsstykker, oliventapende,
marmelade, vindruer og nødder
Sliders - Cheeseburgere i slider udgave med bacon (+ kr. 25,-)
Hotdogs - Med alt det gode tilbehør (+ kr. 20,-)
Overnatning - 10% rabat for festgæster inkl. morgenbuffet
Opstilling af bar m. med øl, vand og husets vin
Fotograf
Musikere eller DJ