Festpakke - Guld
Min. 50 gæster
Pakken indeholder

Velkomstdrink m/snacks - vælg mellem
3 hapsere m/rygeostcreme, tuntatar og lakserilette.
3 slags snacks – mix af oliven og babyferskner – røgede mandler – hjemmelavede chips​.

3-retters menu
Forret - vælg mellem
Dampet rødtunge i spicy bouillion med marineret grønt – fritterede vilde ris.
Ballotine af fjerkræ med basilikummayo – tomat og parmesan.
Lav varmet laks med confitteret citron og rugbrød – radiser og grønt.
Friteret blomkål – syltet blomkål – saltede mandler – blomkåls sifon – brunet smør – revet trøffel.
Hovedret - vælg mellem
Kalvefilet med spæde nye grøntsager svampe og portvinssky. (Ønskes oksemørbrad + 145 kr pr. kuvert).
Bryst af Frijsenborgkylling farseret med trøffelsoufflé med grillet grønt – trøffelsauce – friskrevet trøffel.
Iberico sortfodssvin i sprød skorpe af kyllingefars – fritteret lomo – variation af løg – morkelsauce ​(sauce justeres efter sæson).
Årstidens fisk – ønskes fisk som hovedret, kommer vi med individuelt forslag.
*Årstidens kartoffel serveres á part til vores hovedretter.
Dessert - vælg mellem
Hård og blød marengs med friske hindbær – vaniljeis – hjemmelavet nougat – krystalliseret hvid chokolade.
Syltede rabarber på mandelkage (kun i sæsson) med marinede jordbær – kardemomme tuiles – hvid chokoladeis.
Små hindbærtærter bagt med mandelcreme – friske hindbær – rørt vaniljeis.
Hvid chokolademousse – saltkaramel – æblekompot – grøn æblesorbét.

Øl, vand og gode vine.

Kaffe og te efter maden.

Fri cocktails fra kl. 22–02 (5 udvalgte).

*Arrangementet afholdes i eget selskabslokale.

Tilkøbsmuligheder

Eksklusiv vinmenu​

Kontakt for pris

Natmad

DKK 98
pr. kuvert
inkl. moms