Velkomstbobler.
3-retters julemenu
Forslag til menu
Forret
Kold kordskokke suppe med en røget hellefisk tatar.
Toppet med syltede tranebær samt en grøn olie.
Hovedret
Kalve Ballotine med kantarel, æble og timian creme.
Selleri puré samt bagte græskar, butterdejs pude med bagt æble samt ribs gelé.
Pommes duchesse med granskud.
Hertil en smørpisket sky.
Dessert
Ris a la mande mouse med kirsebær coulis knuste brunkager og en kanel is.
Vin menu ad libitum samt fri øl og 1 flaske snaps pr. bord.
Kaffe & te buffet.
Åben bar med Long drinks, Dark 'n' Stormy, Moscow Mule samt vin og øl efter middagen.
DJ
DKK
12500
inkl. moms
Natmad
DKK
188
pr. kuvert
inkl. moms
Ønsker til tilføjelser - meget er muligt
Kontakt for pris