Velkomst m. saltede mandler.
Forret - vælg mellem
Grillet svinebryst på spyd m/ persillecreme & majs.
Brandade af rørt torsk m/ agurk i egen juice, sprøde blade, støv & urter fra haven.
Børn: Kartofler m/ urter, kæmpe frikadelle, radiser & grønt i madkasse.
*Serveres med hjemmebagt brød på mel fra Østagergaard & syrnet smør.
Hovedret - vælg mellem
Frilandskylling fra Dyssegaarden / Vildsvin / Grillet hvid radise (V) eller Krondyr (+85,-)
Puré på mandler & kastanje, forårsløg, langtidsbagt løg, fermenterede ribs, ramsløg & krydderurter fra haven.
*Hertil serveres kartofler m/ urter & en grøn ret fra Marken på bordene.
Dessert - vælg mellem
Parfait m/ hvid chokolade, syltede rabarber & sød rarbarbertuile.
Havtorn is, sød tomat & mazarinkage.
Økologisk kaffe & te efter maden.
Inkl. lokaleleje, opdækning m/hvide duge, lys & årstidens naturblomster.
Drikkevarer afregnes efter forbrug.
*Børn u/ 12 år (30%) børn u/2 år (u/b).
Velkomst: Cava, Vita Vivet, Traditionel, Spanien – Økologisk
3x snacks til velkomst
Petit fours
Forret hvidvin forslag: 2023 Chardonnay, Seilan – Bodejas, Spanien – Økologisk
Hovedret rødvin forslag: 2023 Temperanillo, Seilan – Bodejas, Spanien – Økologisk
Dessertvin forslag: 2020 Banyoul, Grenache Gris / Noir, Croix Milhas, Frankrig
Drikkevarer alt inklusiv (ekskl. spiritus)
Hovedret serveret 2. gang
Mellemret
Asparges m/ramsløg, ingefærsauce, vilde urter & syltede løg.
Hertil hjemmebagt brød på mel fra Østagergaard & syrnet smør.
Ost
Fogedens ostemad” – Smørstegt rugbrød m/ kompot, indbagt & revet ost.
Natmad
Øko. grillpølser m/ ramsløg / groft brød / sprød garniture.
Hertil Cocio”bajer
Ekstra time
*Min. kr. 5.000 (inkl. drikkevarer)