Velkomst m. saltede mandler.
Forret
Vælg mellem to af årtidens forretter.
Børn: Der serveres en børnevenlig menu for de mindste.
*Serveres med hjemmebagt brød på mel fra Østagergaard & syrnet smør.
Hovedret - vælg mellem
Vælg mellem to af årtidens hovedretter.
*Hertil serveres kartofler m/ urter & en grøn ret fra Marken på bordene.
Dessert
Vælg mellem to af årstidens desserter
Økologisk kaffe & te efter maden.
Inkl. lokaleleje, opdækning m/hvide duge, lys & årstidens naturblomster.
Drikkevarer afregnes efter forbrug.
*Børn u/ 12 år (30%) børn u/2 år (u/b).
Velkomst: Cava, Vita Vivet, Traditionel, Spanien – Økologisk
3x snacks til velkomst
Petit fours
Forret hvidvin forslag: 2023 Chardonnay, Seilan – Bodejas, Spanien – Økologisk
Hovedret rødvin forslag: 2023 Temperanillo, Seilan – Bodejas, Spanien – Økologisk
Dessertvin forslag: 2020 Banyoul, Grenache Gris / Noir, Croix Milhas, Frankrig
Hovedret serveret 2. gang
Mellemret
Årtidens mellemret.
Ost
Fogedens ostemad” – Smørstegt rugbrød m/ kompot, indbagt & revet ost.
Skub-af-mad
Øko. grillpølser m/ ramsløg / groft brød / sprød garniture.
Hertil Cocio”bajer
Egen medbragt kage