Velkomst m. saltede mandler samt økologisk cava & øko. safter.
Forret
Vælg mellem to af årtidens forretter.
Børn: Der serveres en børnevenlig menu for de mindste.
*Serveres med hjemmebagt brød på mel fra Østagergaard & syrnet smør.
Hovedret - vælg mellem
Vælg mellem to af årtidens hovedretter.
*Hertil serveres kartofler m/ urter & en grøn ret fra Marken på bordene.
Dessert
Vælg mellem to af årstidens desserter
Økologisk kaffe & te samt avec efter maden.
Natmad
Øko. grillpølser m/ ramsløg / groft brød / sprød garniture.
Hertil Cocio”bajer
Drikkevarer ad libitum
Vinmenu tilpasset menuen.
Øl.
Vand.
Øko safter.
Fri bar & cocktaildispenser efter middagen - (Mix selv m/udvalgte spiritus, mixere & garniture).
Inkl. lokaleleje, opdækning m/hvide duge, lys & årstidens naturblomster.
*Prisen er for fest fredage, lørdage & søndage fra 1/10 – 31/3.
Tillæg for fest lørdage fra 1/4 – 30/9
Velkomst: Cava, Vita Vivet, Traditionel, Spanien – Økologisk
3x snacks til velkomst
Petit fours
Hovedret serveret 2. gang
Mellemret
Årtidens mellemret.
Ost
Fogedens ostemad” – Smørstegt rugbrød m/ kompot, indbagt & revet ost.
Ekstra nattetime
*Min. kr. 5.000 (inkl. drikkevarer)