Velkomst m. brændte mandler & hjemmelavet hvid gløgg
5-retters julemenu af lokale råvarer
1. servering: Jule smagsprøver
Æbleflæsk & rødbedebånd.
2. servering: Fisk
Hvidvinsmarineret torsk m/ salatløgs-sne & ristede boghvedekerner.
Blomkålscrudité & syltede hvide ribs.
Hertil serveres lunt brød med pisket smør.
3. servering: Søde rødder
Jordskokker bagt i lokal honning og Herslev øl m/ sylt af grønt fra Herthamarken.
Blanquette sauce på trøffel m/ sprøde blade.
Hertil serveres lunt brød med pisket smør.
4. servering: Juleanden
Andebryst ala jul m/ pastinak dampet i æblemost fra Assers Mølle & sprøde cruditéer.
Puré af pastinak & stjerneanis / sprød kartoffel-panko.
Hertil serveres confiterede kartofler & julesalat fra Marken.
5. servering: Hvid jul
Æblekompot m/ saltkaramel & mjöd fra Snoremark / syltede kirsebær / luftig hvid riscreme.
Økologisk kaffe & te samt avec & julegodter efter maden.
Drikkevarer ad libitum
Vinmenu tilpasset menuen.
Øl.
Vand.
Øko safter.
Bar m/ hvid cocktail serveret i dispenser efter maden.
Inkl. lokaleleje, opdækning m/hvide duge, lys & hvide naturblomster.
*Arrangementet kan afholdes mellem d. 15. november – 20. december.
Natmad
Øko. grillpølser m/ ramsløg / groft brød / sprød garniture.
Hertil Cocio”bajer
Ekstra nattetime
*Min. kr. 5.000 (inkl. drikkevarer)