Velkomstdrink.
3-retters middag
Forret - vælg mellem:
Gravad andebryst med citrus/peberrodscreme, julesalat og ristede nødder og tyttebær.
Jordskok panna cotta tilsmagt med rygeost, ørredrogn, ristede hasselnødder og croutoner.
Rillette af varmrøget laks, dildsyltet agurk, marineret bittersalat og sprød rugbrød.
*Alle forretter serveres med brød og smør
Hovedret - vælg mellem:
Stegt laks med citrus beurre blanc, spinat gratin, brunet blomkål med granatæble og rucola.
Braiseret oksebryst, glace på mørkt øl og honning, syltede smørristede græskar,
pastinak Rösti med sensommeræbler og rosmarin.
Helstegt kalvefilet, bagte balsamico rødbeder og chips, crouton med fermenteret hvidløg
lun salat af palmekål og danske pærer og portvinssky.
*Alle hovedretter serveres med sæsonens kartofler
Dessert - vælg mellem:
Citrontærte med bagt marengs og hasselnøddeis.
Chokolade brownie med hvid chokolademousse og skumfiduser.
Klassisk Tiramisu tilsmagt med amaretto kirsebær.
Husets hvid- & rødvin, øl og sodavand ad libitum.
Kaffe/te og avec.
Inkl. lokaleleje, duge, servietter og hvide bloklys.
1 glas husets bobler.
Petit fours, 3 stk.
Canapé, 3 stk.
Fri blød bar, pr. time.
Salte chips.
3 slags nødder.
Popcornmaskine.
Servering af medbragt kage.
Slik.
Smoothies.
Skåret frugt.
Klassisk trekantssandwich.
Kaffe/te.
Side salat.
Ekstra ret.
Opgradering til mørbrad på hovedretten.
Ekstra tid per påbegyndt time, ekskl. forbrug.
Fri bar, per time i overtiden.
Proppenge for medbragt vin, per flaske.
LED-dansegulv.