Velkomstdrink.
Parkens julebuffet
Kolde- & tempererede retter
Marineret karrysild, kapers og løg.
Kryddersild, kapers og rødløg.
Håndpillede rejer, smilende æg og mayonnaise.
Fiskefilet, remoulade og citron.
Gravad laks, dild og rævesauce.
Serveres med surdejsbrød, rugbrød & smør.
Varme retter
Confiteret and, ristede jordskokker.
Flæskesteg, syltet rødkål.
Lun leverpostej, stegte champignon og bacon.
Julesalat, sprød kål, ristede kærner, tranebær og sennepsvinaigrette.
Julesauce med rødvin og timian.
Ost & sødt
Danske oste, bornholmske kiks og syltet abrikos.
Ris a la mande, ristede mandler og kirsebærsauce.
Kaffe & te.
Fri bar med øl, vand & vin.
Inkl. lokale & betjening.
*Der er mulighed for at afholde arrangementet alle fredage og lørdage fra den 22. november til og med den 14. december.
Fri bar i husets spiritus, long drinks & cocktails - pr. time
Natmad
Nordisk Charcuteribræt med syltet grønt
DJ/Jukebox & diskoteks setup