Tapasmenu
Bruchetta med avocado og hytteost.
Brioche bolle med svinekam, chili mayo og rødløg.
Røget lakseroulade med flødeost og sprød rugbrødschips.
Store krustader med vores egen rejesalat og æbler.
Honning melon med lufttørret skinke og frisk mozzarella.
Kyllinge roll med sprød salat.
Kyllingespyd med teriyaki.
Croissant med skaldyrssalat.
Tynde kalveculotte skiver med peberrodscreme, friteret kapers og syltede græskar.
3 slags danske oste med sødt og sprødt.
Sprød butterdejsskaller med hønsesalat.
Sydlandsk pølseanretning med oliven og tomat tapenade.
Mini burger med andebryst og estragon mayo.
Marineret tiger rejer på spyd.
Ovnbagt rösti med laks og rejer.
Roastbeef med purløgsmayonnaise på ristet brød.
Frugtfad.
Brownie med mandler, vaniljeis og friske bær.
Cheesecake med citron.
Gateau marcel lavet på 70% belgisk chokolade, med hvid chokolade ganache.
Hertil brød og smør.
Vælg 9 valgfrie retter.
Ekstra retter