Juletapas
Carpaccio af dansk kalvefilet, rucola, økologisk vesterhavsost, salt mandler og granatæble sauce.
Hvidløgsmarinerede tiger rejer på spyd.
Koldrøget laks med avocado, cremeost og agurk.
Mini croissant med skaldyrssalat.
Lakse roulade med flødeost, kaviar og rugbrødschips.
Mini burger med andebryst og estragon mayo.
Mini burger med kamsteg, syltede rødløg og chilidressing.
Serrano skinke med frisk mozzarella og honningmelon.
3 slags danske oste med bærkompot, syltede kumquat og kiks.
3 slags lufttørret skinke med oliven og tomat tapanede.
Kartoffel rösti med røget laks og rejer.
Kyllinge roll med sprød salat og chili mayo.
Ris a la mande med kirsebærsauce.
Tiramisu med amaretto og sambuca.
Cheesecake med limoncello.
Hertil hjemmelavet brød og smør.
Vælg frit ni retter fra menuen.
Ekstra ret