Velkomstdrink.
Buffet
Forret:
Carpaccio på røget laks med avokado creme, rugbrødschips, granatæble kerner og rucola.
To slags dansk carcuteri med urtepesto, syltede svampe, oliven og bagte tomater.
Brød og smør.
Hovedret:
Rokkedahl kylling i svampecreme.
Langtidsstegt okseroast med rosmarin og hvidløg samt urtesmør.
Dobbeltbagte kartofler med urter og chorizo.
Stegte kartofler med sort peber og urter.
Sæsonens grøntsager.
Hjertesalat med sesamristede champignoner, syltede løg og friske bær.
Dessert:
Udvalg af danske og udenlandske oste med hjemmelavet garniture og knækbrød.
Chokolademousse med syltet appelsin og nøddeflorentiner.
Husets hvid- & rødvin, øl og sodavand ad libitum.
Kaffe/te og avec.
Inkl. lokaleleje, duge, servietter og hvide bloklys.
1 glas husets bobler.
Petit fours, 3 stk.
Canapé, 3 stk.
Fri blød bar, pr. time.
Salte chips.
3 slags nødder.
Popcornmaskine.
Servering af medbragt kage.
Slik.
Smoothies.
Skåret frugt.
Klassisk trekantssandwich.
Opgradering til mørbrad på hovedretten.
Fri bar, per time i overtiden.
Proppenge for medbragt vin, per flaske.
LED-dansegulv.
Kaffe/te.
Side salat.
Ekstra ret.
Ekstra tid per påbegyndt time, ekskl. forbrug.