Menu
Karrysild med æbler, kapers, rødløg og dild.
Æg og rejer med kaviar, tomat og agurk.
Rødbede gravad laks med rygeost og urtecreme.
Tarteletter med høns og asparges (lune).
Andelår.
Ristede kartofler, brun sovs og rød spidskål.
Ris a la mande med kirsebær sauce.
Menuen kan serveres ved bordene eller son buffet.
*Menuen er ekskl. drikkevarer, som kan tilkøbes i forskellige pakker.
3 timers fri blød bar
Carlsberg Pilsner og Tuborg Classic
Gallician rød- og hvidvin
Sodavand
5 timers fri blød bar
Carlsberg Pilsner og Tuborg Classic
Gallician rød- og hvidvin
Sodavand
6 timers fri blød bar
Carlsberg Pilsner og Tuborg Classic
Gallician rød- og hvidvin
Sodavand
3 timers fri cocktails - add-on til blød bar
Gin Hass
Mojito
Dark’N’Stormy
Whiskey Sour
Tilføj ekstra time