Menu - serveres som delemad på bordene
Forret
Lun fiskefilet med grov remoulade og citron.
To slags sild.
Æg og rejer med mayo.
Rugbrød, surdejsbrød og smør.
Hovedretter
Trancheret andebryst med appelsinsauce, appelsinfilet, confiteret kråser og sauteret flowersprout.
Saltbagt selleri med selleripuré, syltet selleri og broken gel på mynte.
Salat af grønkål med pærer og mormordressing.
Pommes anna.
2 timers ad libitum drikkebuffet: Husets hvid- og rødvin, fadøl, 2 slags drinks, en mocktail, hjemmelavede lemonade, sodavand, alkoholfri øl og vin samt isvand.
*I vil blive placeret blandt restaurantens øvrige gæster, hvilket skaber en festlig og varm atmosfære, perfekt til en julefrokost. Dette er ideelt for mindre selskaber fra 2 op til ca. 50 personer.
Velkomstbobler
Spiselauget’s hjemmelavede snaps: flaske 50 cl.
Pure Shots lakrids eller æble: Pr. flaske 70 cl.
Ekstra times ad libitum drikke